Overslaan en naar de inhoud gaan

De Lorijn Makelaars o.g. is dé woonmakelaar voor de particuliere woningmarkt in het Land van Maas en Waal en Nijmegen. Wij bestaan ruim 80 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot het grootste makelaarskantoor in de regio. In ons pand in Druten werken meerdere makelaars en hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden. Wil u een woning verkopen, aankopen of laten taxeren? Onze ervaren makelaars zullen u met raad en daad bijstaan en u behoeden voor kostbare fouten. 

Als u uw woning verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Kiest u voor De Lorijn Makelaars o.g., dan kiest u voor kwaliteit. De Lorijn Makelaars o.g. is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dat betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en dat we ons vak uitoefenen naar eer en geweten. Een NVM-makelaar staat voor deskundigheid en kwaliteit!

Naast deskundigheid en kwaliteit staat ook de service en communicatie bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat de klant volledig wordt ontzorgd tijdens de dienstverlening. Door middel van kwaliteit, deskundigheid, service en een open en transparante communicatie voorzien we de klanten in al hun wensen en behoeften.

Wij nodig u graag uit bij ons nieuwe pand gelegen in het centrum van Druten aan de Hoogstraat 46a voor een kop koffie. 

De Lorijn Makelaars o.g.
Hogestraat 46a, Druten
T 0487-518930
E info@delorijnmakelaars.nl
I  www.delorijnmakelaars.nl