Overslaan en naar de inhoud gaan
Start verkoop 6 juli 2023 17:00 uur
 • 1.  Brochure online beschikbaar

  Vanaf het moment dat we in verkoop zijn, 6 juli 2023 17:00 uur, kunt u de verkoopstukken van de woningen (brochure, prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken en tevens downloaden. Daarnaast organiseren wij ook een start verkoop evenement. Tijdens de start verkoop kunt u al uw vragen aan het verkoopteam stellen.

  Start verkoop evenement:
  Wanneer: Donderdag 6 juli 2023
  Tijd: 17:00 tot 19:00 uur
  Locatie: Café Hanneke – Van Heemstraweg 17 Weurt 

 • 2.  Digitaal inschrijven

  Het inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur voor Hutgraaf II verloopt geheel digitaal. U kunt hiervoor naar uw persoonlijke accountomgeving Hutgraaf II. (Klik op inloggen onderaan de pagina)

  Vanaf Donderdag 6 juli vanaf 17:00 ziet u in uw persoonlijke accountomgeving een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook ziet u onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als u op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word u in totaal door vier pagina’s geleid. Het is mogelijk om meerde bouwnummers op te geven indien u meer voorkeuren heeft. Het is hier ook mogelijk om uw financiële haalbaarheidscheck toe te voegen. Het toevoegen van een financiële check is een pré bij toewijzing.

  Als u de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klikt u op de button “Inschrijven”, dan wordt uw inschrijfformulier verzonden. U krijgt in uw scherm een bevestiging te zien dat u zich heeft ingeschreven. Tevens ontvangt u een bevestiging per e-mail.

  Wij sluiten de inschrijving op 16 juli 2023 om 23:59 uur. Inschrijvingen na deze datum en tijd kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

  Mocht u er om welke reden dan ook niet uitkomen dan staat uiteraard het verkoopteam van Uw huismakelaar en de Lorijn makelaardij tijdens kantooruren voor u klaar! Zij zijn te bereiken via:

  • Uw Huismakelaar   -   Tel. 024 – 677 5711
  • De Lorijn makelaardij   -   Tel. 0487 – 518 930
 • 3.  Toewijzing woningen

  Wij maken bij de toewijzing geen onderscheid wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor 16 juli 2023 om 23:59 uur is gebeurd.
  Het toewijzen van de woningen vindt plaats op donderdag 17 juli 2023. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan komt u op de reservelijst te staan.

 • 4.  Makelaar neemt contact op

  De makelaar belt hierna alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje en worden voor een eerste gesprek uitgenodigd. Tijdens dit gesprek ontvangt u alle relevante aanvullende informatie, waaronder de Koop-/aannemingsovereenkomst van uw gekozen nieuwbouwwoning. De makelaar neemt de ontvangen informatie gezamenlijk met u door. Bent u na het gesprek met de makelaar nog steeds enthousiast? Dan zal de makelaar met u een nieuwe afspraak maken voor het tekenen van de koop- / aannemingsovereenkomst.

 • 5.  Hypotheek afsluiten

  Het afsluiten van de hypotheek is een belangrijk onderdeel en kan soms erg complex zijn. Indien gewenst kan Financieel Fit uit Beuningen u helpen met een persoonlijk advies.

  • Financieel Fit Beuningen   -   Tel. 024 – 677 5711
 • 6.  Meerwerk aannemer

  Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt heel wat kijken; keuzes voor badkamer, toilet, keuken, binnendeuren etc. Deze keuzes geven u de mogelijkheid om de woning naar uw eigen smaak aan te passen. Om al deze wensen goed en op tijd te verwerken zal de kopersbegeleider van Hendriks Bouwbedrijf, een aantal weken nadat u de koop-/aannemingsovereenkomst getekend heeft, contact met u opnemen voor een afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en ondertekenen we de optielijst. Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden.

 • 7.  Overdracht bij de notaris

  U heeft de koopovereenkomst getekend, de bedenktijd is voorbij en de ontbindende voorwaarden zijn niet nodig gebleken, de koop is definitief. Maar daarmee bent u nog geen eigenaar van de grond en de te bouwen woning. De grond dient namelijk nog officieel te worden overgedragen bij de notaris. De notaris regelt alle juridische zaken rondom de overdracht. De notaris zal u een uitnodiging sturen om de leveringsakte (ook wel transportakte genoemd) te komen ondertekenen. De verkoper en de notaris tekenen deze akte ook. Pas na ondertekenen van de akte bent u officieel eigenaar van de grond en de te bouwen woning. U bent klaar voor de bouw van uw woning!

 • 8.  De bouwfase

  Als minimaal 70% van de woningen onherroepelijk is verkocht krijgt Hendriks Bouw uit Oss het startsein om het project te gaan bouwen. Voordat zij kunnen starten moet het terrein bouwrijp gemaakt worden.

  De bouwrijp maken van het terrein en aanleg nutstracés gaan zo’n 2 a 3 maanden duren. De verwachting is dat daar in het vierde kwartaal van 2023 mee gestart kan worden. Daarna volgen de bouwwerkzaamheden die afhankelijk van het weer, ca. 1 tot 1,5 jaar zullen duren. Hendriks Bouw zal zowel de coördinatie van het bouw- en woonrijp maken van het terrein als de bouw van de woningen verzorgen.